maandag 20 juni 2016

Zaradi Tebe

Mooie meisjes, met namen als gestolen zoete wijn, intens koude zomerse kleuren en Caspars godsgeschenk, die zwoel en begeerlijk en koel en wild en sensueel het ritme met hun lichaam hebben wakker geschud, die knuffelden en kusten, hun vrienden zochten om geknuffeld en gekust te worden en hiervoor toestemming verleenden aan de mooie jongens aan hun zijde.

Wij danken u.

Zatte heren, met namen die uit de Vlaamsche grond ontspruiten als onkruid, die beheerst en boertig wild diezelfde grond nog wat harder hebben aangestampt, die de avond begonnen met een mogelijks huwelijksaanzoek voor hun vriendin en afsloten met veel te vaak geweigerde aanzoenen.

Ook u wordt bedankt.

Alle mensen die me hebben gehuisvest, in een zetel of een tweepersoonsbed dat naar grootmoeder en goedkope snoepjeswasverzachter ruikt, die al dan niet vlooien op hun huisdieren hebben, een boot in de tuin of een cannabisplantje in hun slaapkamer, die rustig gaan slapen met een gelukkige lever en een pyjama aan of niet meer op deze wereld, naakt en pogend knuffels, kussen en slaapcompagnie - Nee. - te verkrijgen.

Een ieder die me heeft vervoerd, bijna tegen een bus zwalkend achterop de fiets of lekker comfortabel in een grote auto, naar het festival of naar huis.

De koffietheebrownie-verkopers die mijn rommelmarktzakken een hele dag lang veilig hebben gestald.

Iedereen die me sigaretten, drank, vuur en een fijn gesprek heeft aangeboden en ook jij, medestadsbewoner, die om één 's nachts bij onbekenden binnenglipt om kanker te geven en kussen te stelen.

Tin Soldier in the Underwood, Vagabundos, Stompin' Caravan, Gloria Boateng en zoveel anderen.

U was geweldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten